MALATYA / YEŞİLYURT - 23 Nisan İlkokulu

23 Nisan İlkokulu

KAYNARCA MAH. ŞEHİT NECATİ YILMAZ SOKAK NO 8 YEŞİLYURT / MALATYA
Vizyon
ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMANIN İÇ HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER,SOSYAL ÇEVRE İÇ VE DIŞ PAYDAŞLARININ SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ ÇALIŞMA ORTAMI ,EĞİTİMİN VELİ BOYUTUNUN DA ÖNEMİNİ İÇSELLEŞTİRMİŞ ,ÖĞRENCİ BAŞARI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.
Misyon
1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDEN GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. 2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA,TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK. 3.ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN TEMEL İLKELERİNE UYGUN OLARAK ,HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Giriş: 8: 30 çıkış: 15:20
Ulaşım
Büyükşehir belediyesine bağlı belediye otobüsleri ve dolmuşlar okulumuza ulaşımı sağlamaktadır.Okulumuz şehir merkezindedir.
Yerleşim Yeri
Şehit Hakkı Akyüz Ortaokulu binası. Kaynarca Mahallesi. Kayısıkent Sk.No:5 Yeşilyurt / MALATYA
Okulumuz Merkez ilçe Yeşilyurt´a bağlı olup, il merkezindedir.